Ngarep > Produk > Ngalih Rotary > Oven 3 Pin 4 Kacepetan Rotary Ngalih
Oven 3 Pin 4 Kacepetan Rotary Ngalih
  • Oven 3 Pin 4 Kacepetan Rotary NgalihOven 3 Pin 4 Kacepetan Rotary Ngalih
  • Oven 3 Pin 4 Kacepetan Rotary NgalihOven 3 Pin 4 Kacepetan Rotary Ngalih
  • Oven 3 Pin 4 Kacepetan Rotary NgalihOven 3 Pin 4 Kacepetan Rotary Ngalih
  • Oven 3 Pin 4 Kacepetan Rotary NgalihOven 3 Pin 4 Kacepetan Rotary Ngalih
  • Oven 3 Pin 4 Kacepetan Rotary NgalihOven 3 Pin 4 Kacepetan Rotary Ngalih

Oven 3 Pin 4 Kacepetan Rotary Ngalih

ELITE LEGION wis fokus ing Oven 3 Pin 4 Speed ​​Rotary Switch sajrone pirang-pirang taun, lan switch rotary diekspor menyang pasar Eropa lan Amerika. Minangka produsen saklar rotary profesional ing China, kita bisa nyedhiyani sampeyan ngalih kualitas dhuwur lan prices diskon, welcome sampeyan tuku ngalih Rotary saka ELITE LEGION.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

China kualitas dhuwur ngalih Rotary Produsèn sumber langsung open 3 Pin 4 kacepetan Rotary ngalih, , ngalih Rotary digawe saka materi geni-tahan lan urip electrical ngalih Rotary iki bisa tekan standar 10000 siklus. Yen sampeyan kasengsem ing oven iki 3 pin 4 kacepetan rotary switch, welcome kanggo takon kapan.


Spesifikasi Produk Oven ELITE LEGION 3 Pin 4 Speed ​​Rotary Switch:

Merk

ELITE LEGION

Model

DHR31-A3L1-S10

Rating

16A 125/250V~50Hz T125

Sudut Rotasi

90°

Kontak Awal Resistance

50mΩ Maks

Isolasi Resistance

> 100MΩ 500VDC

Tahan Tegangan

1500VAC / Min

Urip Listrik

10000 Siklus Min


Fitur Lan Aplikasi Oven ELITE LEGION 3 Pin 4 Speed ​​Rotary Switch:


Fungsi:

(Rotasi 360°)

0 kacepetan: OFF

1 kacepetan: A1 daya ing

2 kacepetan: A2 daya ing

3 kacepetan: A1, A2 daya ing

4 kacepetan: OFF Baleni daya ing urutan terminal ndhuwur.

Oven iki 3 Pin 4 kacepetan cocok kanggo coolers online, open, hanging mesin ironing, ember mlaku mlaku, hotpots elektrik etc.


Rincian Oven ELITE LEGION 3 Pin 4 Speed ​​Rotary Switch:


Q&A

P: Apa sampeyan bisa menehi conto kanggo nyoba lan pirang-pirang conto?

A: Ya, kita bisa nyedhiyakake conto gratis, kanthi pengiriman lan pajak sing dibayar dening panuku. Biasane, conto gratis yaiku 1 ~ 10 pcs.

Q: Apa wektu pangiriman?

A: 3-7 dina kanggo conto; 15-30 dina kanggo barang batch.

P: Apa ana biaya pengiriman murah menyang negara kita?

A: Kanggo pesenan cilik, ekspres bakal paling apik, lan kanggo pesenan akeh, pengiriman kanthi segara luwih apik, nanging butuh wektu akeh.

Q: Apa MOQ sampeyan?

A: Umumé, MOQ kita 500 pcs, bakal luwih trep lan safety ing kemasan. Mesthi wae, bisa dirundingake miturut kahanan sampeyan.

Q: Apa sampeyan bisa nampa OEM utawa ODM?

A: Ya, kita bisa nampa OEM lan ODM, nanging please kurban sertifikat wewenang.


Nggunakake Tips

1 Nalika welding, tekanan apa wae sing ditrapake ing terminal bisa nyebabake kahanan kaya longgar, deformasi terminal lan degradasi listrik.

2 Kanggo proyek welding kaping pindho, mangga nerusake welding sawise mbalekake menyang suhu kamar. Pemanasan sing terus-terusan bisa nyebabake longgar, deformasi terminal lan degradasi listrik.

3 Nalika welding, fluks larut banyu bisa nimbulaké karat kanggo ngalih.

4 Aja diresiki nganggo banyu.

5 Sawise perakitan pungkasan minangka produk rampung, priksa manawa ora ana gas / bahan erosi sing dibebasake saka bagean / materi periferal amarga bisa nyebabake gagal kontak switch.

6 Simpen ing suhu normal, asor lan nyegah sinar matahari langsung, gas erosi. Produk mesthi digunakake sajrone 6 wulan.

7 Kanggo jumlah cilik sing dijupuk saka paket utama, mangga disimpen ing kantong plastik lan disegel. Lan duwe panyimpenan ing lingkungan sing wis kasebut.




Hot Tags: Oven 3 Pin 4 Speed ​​Rotary Switch, China, Produsen, Pabrik, Pemasok, Grosir, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept