Ngarep > >Babagan awake dhewe

Babagan awake dhewe

about usDongguan Shengjun Electronic Co., Ltd. asale saka Taiwan lan duwe spesialisasi ing desain lan produksi macem-macem switch daya regulasi safety lan switch proteksi ganda saiki lan suhu. Insinyur teknis lan insinyur kualitas pabrik duwe pengalaman luwih saka 12 taun ing industri switch. Pabrik kasebut wis lulus sistem manajemen mutu ISO9000-2015 lan duwe laboratorium tes dhewe.

Saiki, produk utama yaiku rotary switch, tombol switch, anti tipping switch, rocker switch, dadi supplier switch sing cocog kanggo macem-macem manufaktur peralatan rumah tangga, peralatan mekanik, peralatan medis, alat listrik, kendaraan listrik energi anyar, peralatan kantor dll.


Pabrik Kita

Dongguan Shengjun Electronics Co., Ltd. dumunung ing Kutha Shijie, Kutha Dongguan, kutha elektronik sing misuwur ing China. Kanthi luwih saka 12 taun pengalaman industri, Shengjun wis mimpin industri ing kualitas produk. Saklar rotary, switch tombol, switch anti tipping, lan switch rocker wis akeh digunakake ing industri peralatan domestik, industri otomotif, industri pembersih udara, industri lampu, lan industri kesehatan ing omah lan ing luar negeri. Shengjun netepi filosofi wirausaha profesionalisme, inovasi, lan pangembangan, dipandu dening prinsip customer pisanan, kualitas pisanan, manajemen apik, lan dandan terus-terusan, lan setya nyedhiyakake pelanggan kanthi produk sing berkualitas lan layanan sing dipercaya. We look nerusake kanggo kerjasama long-term karo pelanggan domestik lan manca liyane kanggo entuk asil win-win bebarengan.


Aplikasi Produk

Perkakas rumah tangga, peralatan pembersih udara, alat listrik, peralatan medis, kendaraan energi anyar, peralatan mekanik, dolanan, peralatan pawon, motor listrik, perlengkapan lampu.


Sertifikat kita

ENEC, CB, CQC


Peralatan Produksi

Kita duwe garis produksi modern sing kasusun saka peralatan manufaktur profesional kayata mesin pukulan, mesin keling, mesin ultrasonik, lan mesin produksi otomatis. Saben posisi proyek kanthi ketat ngontrol kualitas.


Pasar Produksi

China, 70%

Amerika, 10%

Eropa, 20%


Layanan Kita

Kita bakal duwe komunikasi rinci karo sampeyan kanggo konfirmasi fungsi produk. Sawise konfirmasi fungsi, kita bakal nyedhiyani sampel kanggo customer sadurunge produksi. Sawise pelanggan konfirmasi, kita bakal ngatur produksi. Sajrone proses produksi, kita bakal ngontrol kualitas produk kanthi ketat. Yen ana masalah kualitas, kita bakal menehi ganti rugi.




We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept