Ngarep > Produk > Ngalih Rotary > 8 Posisi 6 Kacepetan Rotary Ngalih
8 Posisi 6 Kacepetan Rotary Ngalih
  • 8 Posisi 6 Kacepetan Rotary Ngalih8 Posisi 6 Kacepetan Rotary Ngalih
  • 8 Posisi 6 Kacepetan Rotary Ngalih8 Posisi 6 Kacepetan Rotary Ngalih
  • 8 Posisi 6 Kacepetan Rotary Ngalih8 Posisi 6 Kacepetan Rotary Ngalih
  • 8 Posisi 6 Kacepetan Rotary Ngalih8 Posisi 6 Kacepetan Rotary Ngalih
  • 8 Posisi 6 Kacepetan Rotary Ngalih8 Posisi 6 Kacepetan Rotary Ngalih

8 Posisi 6 Kacepetan Rotary Ngalih

ELITE LEGION langsung nyedhiyakake switch rotary digawe ing China. ELITE LEGION minangka produsen switch rotary 8 posisi 6 sing misuwur ing China lan duwe pengalaman R&D sing sugih ing switch rotary. Yen sampeyan kasengsem ing 8 posisi 6 kacepetan rotary switch, welcome kanggo takon kita.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

ELITE LEGION minangka produsen saklar puteran lan pemasok ing China sing bisa ngedol 8 posisi 6 kacepetan rotary switch, kita bisa nyedhiyakake layanan profesional lan rega sing luwih apik kanggo sampeyan. Fungsi 8 posisi 6 kacepetan rotary switch punika Ngaso-OFF-1-2-3-4-5-6, Kita uga ndhukung fitur pangaturan dhewe, yen sampeyan duwe perlu kanggo Rotary ngalih, please aran gratis kanggo takon kita kanggo produk liyane informasi.


Spesifikasi Produk ELITE LEGION 8 Position 6 Speed ​​Rotary Switch:

Merk

ELITE LEGION

Model

MFR01-A1M06L1S-N

Rating

12(3)A125/250V T125μ

rotasi Sudut

36°

Dhiameter

32 mm

Fungsi Jinis

Ngaso-OFF-1-2-3-4-5-6

wiwitan Kontak Resistance

50mΩ Maks

Isolasi Resistance

> 100MΩ 500VDC

Tahan Tegangan

1 KVAC / Min

Listrik urip

10000 Siklus Min


Fitur lan Aplikasi ELITE LEGION 8 Posisi 6 Speed ​​Rotary Switch:

8 Posisi 6 Speed ​​Rotary Switch wis akeh digunakake ing blender, juicer, FFU, gilingan daging, pendingin udara, dolanan, lampu, lsp.


Daftar Fungsi

Fungsi Normal:

2 posisi 1 kacepetan: OFF-1

3 posisi 2 kacepetan: OFF-1-2

4 posisi 3 kacepetan: OFF-1-2-3

5 posisi 4 kacepetan: OFF-1-2-3-4

6 posisi 5 kacepetan: OFF-1-2-3-4-5

7 posisi 6 kacepetan: OFF-1-2-3-4-5-6

8 posisi 7 kacepetan: OFF-1-2-3-4-5-6-7

9 posisi 8 kacepetan: OFF-1-2-3-4-5-6-7-8

10 posisi 9 kacepetan: OFF-1-2-3-4-5-6-7-8-9

10 posisi 10 kacepetan: OFF-1-2-3-4-5-6-7-8-9-OFF...(360°rotasi)


Fungsi Sesaat (Non-lock):

3 posisi 2 kacepetan: Ngaso-OFF-1

4 posisi 3 kacepetan: Ngaso-OFF-1-2

5 posisi 4 kacepetan: Ngaso-OFF-1-2-3

6 posisi 5 kacepetan: Ngaso-OFF-1-2-3-4

7 posisi 6 kacepetan: Ngaso-OFF-1-2-3-4-5

8 posisi 7 kacepetan: Ngaso-OFF-1-2-3-4-5-6

9 posisi 8 kacepetan: Ngaso-OFF-1-2-3-4-5-6-7


Detail ELITE LEGION 8 Posisi 6 Speed ​​Rotary Switch:


Q&A

P: Apa sampeyan bisa menehi conto kanggo nyoba lan pirang-pirang conto?

A: Ya, kita bisa nyedhiyakake conto gratis, kanthi pengiriman lan pajak sing dibayar dening panuku. Biasane, conto gratis yaiku 1 ~ 10 pcs.

Q: Apa wektu pangiriman?

A: 3-7 dina kanggo conto; 15-30 dina kanggo barang batch.

P: Apa ana biaya pengiriman murah menyang negara kita?

A: Kanggo pesenan cilik, ekspres bakal paling apik, lan kanggo pesenan akeh, pengiriman kanthi segara luwih apik, nanging butuh wektu akeh.

Q: Apa MOQ sampeyan?

A: Umumé, MOQ kita 500 pcs, bakal luwih trep lan safety ing kemasan. Mesthi wae, bisa dirundingake miturut kahanan sampeyan.

Q: Apa sampeyan bisa nampa OEM utawa ODM?

A: Ya, kita bisa nampa OEM lan ODM, nanging please kurban sertifikat wewenang.


Nggunakake Tips


1 Nalika welding, tekanan apa wae sing ditrapake ing terminal bisa nyebabake kahanan kaya longgar, deformasi terminal lan degradasi listrik.

2 Kanggo proyek welding kaping pindho, mangga nerusake welding sawise mbalekake menyang suhu kamar. Pemanasan sing terus-terusan bisa nyebabake longgar, deformasi terminal lan degradasi listrik.

3 Nalika welding, fluks larut banyu bisa nimbulaké karat kanggo ngalih.

4 Aja diresiki nganggo banyu.

5 Sawise perakitan pungkasan minangka produk rampung, priksa manawa ora ana gas / bahan erosi sing dibebasake saka bagean / materi periferal amarga bisa nyebabake gagal kontak switch.

6 Simpen ing suhu normal, asor lan nyegah sinar matahari langsung, gas erosi. Produk mesthi digunakake sajrone 6 wulan.

7 Kanggo jumlah cilik sing dijupuk saka paket utama, mangga disimpen ing kantong plastik lan disegel. Lan duwe panyimpenan ing lingkungan sing wis kasebut.




Hot Tags: 8 Posisi 6 Speed ​​Rotary Switch, China, Produsen, Pabrik, Pemasok, Grosir, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept